Στο Κορωπί για να μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο σε ένα ντέρμπι που δεν διεξήχθη ποτέ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε, αρχικά, στους ποδοσφαιριστές: «Εσείς θα πρέπει να συνεχίσετε τη δουλειά σας ανεπηρέαστα. Αυτά που έγιναν το Σάββατο δεν τα ήθελε κανείς, αλλά είναι δική μας δουλειά να τα δούμε από εδώ και στο εξής. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή και πρέπει να τα δώσουμε όλα, με αγωνιστικότητα και πάθος για τη νίκη», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» των «πράσινων».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε στους παίκτες ότι το πριμ σε περίπτωση νίκης επί του Ολυμπιακού ισχύει αν νικήσουν τον «γηραιό» στο Καυταντζόγλειο. Ουσιαστικά, ήταν ένα πριμ για επικρατήσεις στην τριάδα με Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Ηρακλή, αλλά όπως είπε ο Αλαφούζος στους παίκτες «είναι σαν να νικήσατε τον Ολυμπιακό».

Πρόσφατα οι παίκτες του Παναθηναϊκού μοιράστηκαν 50.000 ευρώ για τις τρεις νίκες με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Ξάνθη αλλά στην επόμενη τριάδα αγώνων δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ανάλογο.

Πλέον έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν την τριάδα και να μοιραστούν μάλιστα περισσότερα χρήματα, από τη στιγμή που το ντέρμπι αυξάνει το ποσό κατά 70%.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube