Stoiximan Super League

«Ηθικά υποχρεωμένος να μείνω στην ΑΕΚ»

Ήθελε να ‘ναι παρών στην αναγέννηση της ΑΕΚ. Κι εμπιστεύεται απόλυτα όσους τη δρομολογούν. Τα όσα έγιναν όμως για ν’ αποκτηθεί ήταν επίσης καθοριστικά για να μείνει ο Δημήτρης Ανάκογλου στην «Ένωση».

Ο τρόπος που ήρθε, έπαιξε τον δικό του ρόλο ωστε ο Δημήτρης Ανάκογλου να… μείνει στην ΑΕΚ.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας του να συνεχίσει στην «Ένωση», ο νεαρός μεσοεπιθετικός σημείωσε πως ήθελε να’ ναι παρών στην προσπάθεια αντεπίθεσής της.

Παραδέχθηκε ωστόσο ότι η τεράστια… επιχείρηση που στήθηκε για ν’ αποκτηθεί τον Γενάρη (με τη συγκινητική χειρονομία του νεαρού Άρη και τη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη) δεν θα μπορούσε να μη ληφθεί υπόψη στην απόφασή του.

«Έγινε αυτό που ήθελα από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ήθελα να είμαι παρών στην ΑΕΚ από το ξεκίνημα αυτής της εποχής», ανέφερε αρχικά ο Ανάκογλου.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «εμπιστεύομαι απόλυτα όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Τέλος, αισθάνομαι και μια ηθική υποχρέωση για όσα προηγήθηκαν στο παρελθόν και έχουν γίνει γνωστά προκειμένου να φορέσω τη φανέλα αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x