Champions League

Ζεσούς: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Γιουβέντους»

Πεπεισμένος ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Ζορζέ Ζεσούς, ο οποίος δήλωσε πως έχει «τυφλή» εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας του.

Έτοιμη να διεκδικήσει στα ίσα το «τρίποντο» κόντρα στη Γιουβέντους είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τον προπονητή της Ζορζέ Ζεσούς, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της.

«Θα είναι εξαιρετικό να κοντραριστούμε ξανά με για μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα όπως είναι η Γιουβέντους» είπε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός, και συμπλήρωσε:

«Ξέρουμε πόσο δυνατοί είναι, αλλά κι εμείς πιστεύουμε στην ικανότητα μας για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Παρόλο που χάσαμε, οι εμφανίσεις μας κόντρα στη Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους μας δίδαξαν πολλά για τις δυνατότητες μας».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να έρθει το αποτέλεσμα για τα «λιοντάρια», ο 63χρονος προπονητής τόνισε πως «κλειδί» είναι η άμυνα και η ταχύτητα στις αντεπιθέσεις.

«Πρέπει να αμυνθούμε καλά, όπως και στο Τορίνο και να δημιουργήσουμε προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα με την ταχύτητα μας στην κόντρα. Πιστεύω έχουμε πολύ καλές πιθανότητες» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ζεσούς.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x