Stoiximan Super League

Και επίσημα Σολάρι

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Εστεμπάν Σολάρι στον Εργοτέλη. «Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο έμπειρος επιθετικός.

Ευτυχής που επέστρεψε στην Ελλάδα κι έτοιμος να προσφέρει άμεσα στον Εργοτέλη που μάχεται για την παραμονή, δήλωσε ο Εστεμπάν Σολάρι.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (με την φανέλα της Ξάνθης), υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελώντας το 10ο χειμερινό απόκτημα των Ηρακλειωτών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αργεντινού Esteban Andres Solari «Tano». Ο 34χρονος (2/6/80) επιθετικός και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τις 30/6/15.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Εστέμπαν Σολάρι δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα ως παίκτης του Εργοτέλη και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x