Γερμανία

Και επίσημα στη Ντόρτμουντ ως το 2024 ο Μενιέ

Ο Τόμας Μενιέ είναι και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, που ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.

Ο Βέλγος αμυντικός μετακόμισε στους «πρωτευουσιάνους» από την Μπριζ, το καλοκαίρι του 2016, για να φτάσει τις 84 εμφανίσεις και τα οκτώ γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε τρεις φορές!

«Ο Τόμας είναι ένας παίκτης που έχει αποδείξει την αξία του σ5το υψηλότερο επίπεδο, του Champions League, αλλά και με την εθνική ομάδα της χώρας του για αρκετό καιρό και που θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Τσορκ.

«Η Μπορούσια παίζει ακριβώς το ποδόσφαιρο που θέλω να παίζω: συναρπαστικό, αυθεντικό και αληθινό. Είναι γνωστή για τους ενθουσιώδης οπαδούς της και η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με την Παρί ειλικρινά επηρέασε την απόφασή μου. Είμαι φιλόδοξος και θέλω να κερδίσω τίτλους», ανέφερε από την πλευρά του ο Μενιέ.

Ο 28χρονος άσος θα συναντήσει στο Ντόρτμουντ τους συμπατριώτες του Τοργκάν Αζάρ και Άξελ Βίτσελ, ενώ θα αντικαταστήσει τον Ασράφ Χακίμι, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x