Stoiximan Super League

Και η Σεβίλλη για Τσιμίκα

Άλλη μία πρωτοκλασάτη ομάδα της Ευρώπης ενδιαφέρεται για τον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για τις πρώτες επαφές.

Πρώτα ήταν η Νάπολι, ακολούθησε η Λίβερπουλ και τώρα η Σεβίλλη είναι η τελευταία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κώστα Τσιμίκα.

Όπως γράφει σήμερα o Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», το προηγούμενο διάστημα είχαν υπάρξει κάποια δημοσιεύματα σχετικά με το τσεκάρισμα της ισπανικής ομάδας στον διεθνή μπακ-χαφ του Ολυμπιακού.

Οι Ανδαλουσιάνοι, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, «φλερτάρουν» τον Έλληνα οπισθοφύλακα και, μάλιστα, είναι ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα για την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες επαφές για την απόκτησή του, αν και οι Ισπανοί δεν τρελαίνονται στην ιδέα να δώσουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τσιμίκα.

Η Σεβίλλη θα επιδιώξει να ρίξει το συγκεκριμένο ποσό ή να βρεθεί μία φόρμουλα για να μπορέσει να πάρει τον παίκτη, ο οποίος έχει περάσει και από το μικροσκόπιο του γνωστού τεχνικού διευθυντή Μόντσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x