Super League 2

Και ο Στεβάνοβιτς στον Εργοτέλη

Λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Αχμέντ Καμαρά ο Εργοτέλης συνεχίζει τις προσθήκες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βόσνιου διεθνή μεσοεπιθετικού Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς.

Την απόκτηση του Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς ανακοίνωσε ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν το σερί ανακοινώσεων και λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Αχμέντ Καμαρά γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βόσνιο διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τη Βοσνία ποδοσφαιριστή Miroslav Stevanovic. Ο 25χρονος (29/07/90) μεσοεπιθετικός με θητεία και στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεβίλλης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μου με τον Εργοτέλη. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να ωφεληθώ κι εγώ. Πιστεύω ότι τον Ιούνιο ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Super League”
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x