Stoiximan Super League

Και στο βάθος Ατρόμητος για τον Παναθηναϊκό

Στη τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ατρόμητου, απρόοπτο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που χάνει πιθανότατα τον Ατρόμητο.

Να κρατήσει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη με τα όσα συμβαίνουν γύρω γύρω προσπαθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Άλλωστε η προετοιμασία αυτή την εβδομάδα είναι μισή, καθώς οι παίκτες απείχαν από τις δύο πρώτες προπονήσεις.

Από εκεί και έπειτα, οι δυσκολίες του κυριακάτικου αγώνα είναι γνωστές με τον Ατρόμητο να αποτελεί φέτος την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τραυματίστηκε χθες στην κνήμη από χτύπημα του Ινσούα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί αιμάτωμα στην αριστερή κνήμη και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και έπειτα στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Βαγγέλης Οικονόμου, που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας αντί του τιμωρημένου Ινσούα. Την ίδια ώρα, όλα δείχνουν ότι ο Λουτσιάνο θα ξεκινήσει βασικός στο πλευρό του Δώνη στην επίθεση και με βάσει τις εκτιμήσεις του επιτελείου μπορεί να παίξει για μια ώρα αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x