Champions League

Κακός οιωνός για Ρεάλ: Χωρίς Ράμος δεν κερδίζει στο Champions League

Ο αρχηγός θα λείψει από τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Το έργο της Ρεάλ για πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League είναι ήδη δύσκολο, μετά την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» και γίνεται ακόμη δυσκολότερο ελλείψει του Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της «βασίλισσας» είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς και θα απουσιάσει από τη ρεβάνς του «Έτιχαντ» την Παρασκευή.

Δίχως την κολώνα της άμυνάς της η Ρεάλ έχει κερδίσει μόλις ένα από τα επτά ματς στα οποία έχει απουσιάσει στο Champions League. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι στη Σάλκε πριν πέντε χρόνια στη Γερμανία (0-2) για τους «16» της διοργάνωσης.

Πέρσι ο Ράμος είχε επιδιώξει να δεχτεί κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ θεωρώντας εξασφαλισμένη την πρόκριση με το 1-2, ωστόσο στη ρεβάνς η ολλανδική ομάδα έστησε πάρτι πρόκρισης στο «Μπερναμπέου» με 4-1. Έναν χρόνο πριν, το 2018, και πάλι με απόντα τον Ράμος, η Ρεάλ παρά το 3-0 στο Τορίνο βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους στη ρεβάνς της Μαδρίτης, μέχρι να σκοράρει ο Ρονάλντο και να χαρίσει την πρόκριση στην ομάδα του με το 1-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x