Super League 2

«Καλπάζει» ο Απόλλων

«Καταιγιστικός» ήταν ο Απόλλωνας κόντρα στην ΑΕΛ, ο οποίος επικράτησε 3-1 μέσα στην «Ριζούπολη» για την έβδομη αγωνιστική των play-off της Football League, «κλειδώνοντας» την τρίτη θέση.

Ό,τι ήθελε έκανε ο Απόλλωνας κόντρα στη Λάρισα, αφού επικράτησε των Θεσσαλών με 3-1 για την έβδομη αγωνιστική των play-off της Football League και έκανε, έτσι, σημαντικό βήμα για την κατάληψη της θέσης του ομίλου.

Από το… λαιμό έπιασε την ΑΕΛ ο Απόλλωνας, που είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μόλις στο 5’, σε δυνατό σουτ του Φαρινόλα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, όμως, ήρθε το γκολ. Σε κόρνερ των γηπεδούχων, η άμυνα της Λάρισας δεν έδιωξε, με τον Ψιάνο να πιάνει το σουτ και, χάρη σε κόντρα στον Τζιώρα, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο 24’ το σουτ του Ελιομάρ πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ η κεφαλιά του Δεληζήση έφυγε πάνω από την εστία.

Τελικά, το γκολ ήρθε για τον Απόλλωνα από κόρνερ, με τον Γεωργίου να πιάνει εκπληκτική κεφαλιά στο 39’ και να διπλασιάζει το προβάδισμα της ομάδας του.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, οι Θεσσαλοί μείωσαν σε 2-1. Ο Ελιομάρ έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Πίντο μόνο του στην περιοχή, με τον τελευταίο να σκοράρει και να κρατάει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και πάλι δυνατά οι γηπεδούχοι και, αφού ο Ανγκούλο σε φάση διαρκείας δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία στο 57', ήρθε ο Φαρινόλα στο 60’ και με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 3-1.

Η ΑΕΛ τα είχε χαμένα και, παρά τις αλλαγές του Σούλη Παπαδόπουλου, δεν μπόρεσε να αλλάξει την εικόνα της.

Αντίθετα, η «ελαφρά ταξιαρχία» έκανε ό,τι ήθελε τα επόμενα λεπτά με τους Φαρινόλα στο 79’ και Τζιώρα στο 84’ να φτάνουν κοντά και σε τέταρτο γκολ.

Τελικά, το 3-1 ήταν και το τελικό, αποτέλεσμα που «άνοιξε» και τη διαφορά των δύο ομάδων στους τέσσερις βαθμούς, με τον Απόλλωνα να κάνει σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης.


Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Γεωργίου, Κύργιας, Ψιάνος, Λαγός (90’ Χατζής), Φαρινόλα, Ανγκούλο (58’ Σουάνης), Βάντερσον (83’ Καραδέμητρος), Τζιώρας

ΑΕΛ: Αποστολίδης: Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Μπανούσης, Μελισσάς, Ελιομάρ (74’ Γιάντσης), Νεμπεγλέρας, Πίντο (56’ Λύρας) , Σέρτζιο (69’ Πινδώνης), Μπόγιοβιτς


Η βαθμολογία (επτά αγώνες):

1. ΑΕΚ 26
2. Ηρακλής 22
3. Απόλλων Σμύρνης 13
4. Λάρισα 9
5. Ολυμπιακός Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 4


Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x