Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις -αν όχι τη χειρότερη- των τελευταίων ετών πραγματοποίησε ο Ατρόμητος στην Τρίπολη και πολύ περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο.

Το 2-0 με το οποίο προηγούνταν οι γηπεδούχοι ήταν πολύ φτωχό βάσει της εικόνας του ματς, καθώς εκτός από τα γκολ, ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια και άλλα δύο χαμένα τετ-α-τετ, με τον Χρήστο Μανδά να λέει «όχι». Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία του 18χρονου γκολκίπερ ήταν ίσως το μοναδικό θετικό του Ατρόμητου κόντρα στον Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή, το κλίμα είναι πολύ βαρύ στο Περιστέρι, καθώς οι μόλις δύο βαθμοί στα πρώτα τέσσερα ματς και ο μηδενικός απολογισμός στον τομέα των νικών δεν χωνεύονται εύκολα και σίγουρα δεν αποτελεί επίδοση στα στάνταρ των δύο προηγούμενων ετών.

Στα δυτικά προάστια σκέφτονται τις επόμενες κινήσεις τους και ποιες μπορεί να είναι αυτές που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα. Σε ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου, η απάντηση είναι ότι «ποτέ η ομάδα δεν παίρνει τέτοιες αποφάσεις εν θερμώ». Το δεδομένο είναι ότι στο κάδρο των ευθυνών δεν βρίσκεται μόνο ο Έλληνας τεχνικός και για αυτό το λόγο, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς πει κατηγορηματικά τι θα αποφασιστεί.