Stoiximan Super League

Διάψευση μεν, αλλά...

Διαψεύδεται από πλευράς Παναθηναϊκού ότι υπάρχει οποιαδήποτε επαφή για τους Εσιέν και Χαμαλάινεν.Πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρουν-πάντως-πως οι «πράσινοι» το παλεύουν για τον πρώτο.

Τα ονόματα των Μικαέλ Εσιέν και Κάσπερ Χαμαλάινεν κυκλοφόρησαν σήμερα στον Τύπο ως μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού. Ωστόσο από πλευράς ΠΑΕ διαψεύστηκε ότι υπάρχει οποιαδήποτε επαφή με τους δύο παίκτες. Όχι όμως ότι και είναι στη λίστα με τους παίκτες που απασχολούν το «τριφύλλι».

Πάντως πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρουν πως το όνομα του πρώτου παίζει δυνατά για το «τριφύλλι» που προσπαθεί να κάνει τη μεγάλη μεταγραφή. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες να αποκτήσει τον παίκτη, αλλά για επικοινωνιακούς λόγους δεν επιβεβαιώνει τις επαφές. Μάλιστα, ακόμη κι αν δεν γίνει η συγκεκριμένη προσθήκη, ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να κάνει την υπέρβαση για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο 32χρονος Γκανέζος μεσοαμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν ελεύθερος από τη Μίλαν, με την οποία μετρά 13 εμφανίσεις φέτος, ενώ ο 28χρονος Φινλανδός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν μέχρι το Δεκέμβριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x