Stoiximan Super League

Καμία ομάδα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρόταση Αλαφούζου για Super League TV

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τόνισε πως πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτική «στέγη» και έκανε την πρόταση για Super League TV.

Τα τηλεοπτικά βρέθηκαν στο επίκεντρο στο ΔΣ της Super League, με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει την ανάγκη να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο και να αποτελεί αυτό αναγκαία συνθήκη για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα εγγυημένα τηλεοπτικά έσοδα της τηλεόρασης αποτελούν αναγκαιότητα για την επιβίωση των ΠΑΕ, ειδικά την προσεχή σεζόν που θα αρχίσει και θα πορευτεί για αρκετό καιρό χωρίς κόσμο στις κερκίδες λόγω του κορωνοϊού.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έριξε στο τραπέζι και την πρωτοποριακή ιδέα για δημιουργία μελλοντικά της Super League TV, προκειμένου οι ίδιες οι ΠΑΕ να διαχειρίζονται το προϊόν και τα έσοδά του.

Η πρόταση έτυχε πολύ θετικής αποδοχής από τη μεγάλη πλειοψηφία των ΠΑΕ, με εξαίρεση το «μπλοκ» Ολυμπιακού, Άρη και ΑΕΛ. Μάλιστα αυτό προκάλεσε και την έντονη διαφωνία του εκπροσώπου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, ο οποίος στις ενστάσεις που πρόβαλε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης, επισήμανε πως το μείζον ζήτημα των τηλεοπτικών ήταν και ο βασικός λόγος που η Λίγκα αντιστάθηκε σθεναρά στις όποιες σκέψεις υπήρχαν για αύξηση των ομάδων στη μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x