Stoiximan Super League

Κάναντι: «Ξεκινήσαμε ιδανικά, αλλά χάσαμε το ρυθμό μας»

Στο καλό πρώτο ημίχρονο και στο τι ακριβώς συνέβη μετά το 2-0 στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι, ύστερα από το 2-2 του Ατρόμητου με τον Άρη στο Περιστέρι.

Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε δεν έδωσαν δικαίωμα στους «κίτρινους» μέχρι το 2-0, όμως το 2-1 προήλθε από δικό τους λάθος και έδωσε την απαραίτητη ώθηση στον Άρη, ενώ διατράνωσε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη.

Αναλυτικά: «Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τοποθετηθήκαμε μέσα στο γήπεδο πολύ καλά και δώσαμε ελάχιστα δικαιώματα στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το 2-0, κρατήσαμε ελάχιστα την μπάλα. Είμαι απογοητευμένος για αυτό. Δεν παίξαμε όπως παίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή και για αυτόν το λόγο δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος».

Και συνέχισε: «Ενώ αρχικά τα κάναμε όλα πάρα πολύ καλά και καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0 στο σκορ, δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος. Το 2-1 προήλθε από ένα καθαρά δικό μας ατομικό λάθος και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Ο αντίπαλος έγινε πάρα πολύ επικίνδυνος και για αυτόν το λόγο είμαι πολύ απογοητευμένος σήμερα».

Για το τι σημαίνει το αποτέλεσμα για την ομάδα του, σχολίασε πως: «Το γεγονός ότι παίζεις απέναντι στον Άρη, μπορεί να δικαιολογήσει και μια ισοπαλία. Είμαι απόλυτα απογοητευμένος με το πώς κύλησε το παιχνίδι, όμως. Θα πάμε στα αποδυτήρια και θα συζητήσουμε. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x