Stoiximan Super League

Κανένας ξυλοδαρμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από αυτόπτες μάρτυρες η καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από οπαδούς.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από οπαδούς της ΑΕΚ και τα περί δημιουργίας κλίματος βίας και τρομοκρατίας, αλλά και συγκάλυψης από ΜΜΕ, ήρθε η διάψευση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός του Γιώργου Πάνου, καθώς οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν τον χτύπησαν, αλλά δεν θα μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν λόγω ισχυρής αστυνομικής παρουσίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν ύβρεις προς το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά οι προπηλακισμοί δεν ξέφυγαν από το λεκτικό επίπεδο και ο Γιώργος Πάνος, μάλιστα, εισήλθε, σε παράπλευρο κατάστημα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, τα περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αποδίδονται σε προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος της ΑΕΚ και των οπαδών της, που εντείνουν τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», στο οποίο αντιτίθεται σθεναρά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x