Stoiximan Super League

Κανονικά Νέιρα, Στάικος στον ΟΦΗ

Κανονικά προπονήθηκαν τη Δευτέρα στον ΟΦΗ οι Νέιρα και Στάικος, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζαν και υπολογίζονται για την πρεμιέρα της Super Ligue 1 κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κανονικά προπονήθηκε στον ΟΦΗ τη Δευτέρα στο ΒΑΚ ο Χουάν Νέιρα και έδειξε πως ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο υποκνημίδιο, ενώ στην προπόνηση της ημέρας συμμετείχε κανονικά και ο Πασχάλης Στάικος, που αισθάνθηκε κοιλιακό άλγος στη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη το περασμένο Σάββατο.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βασίλης Σηφάκης, ο οποίος έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, λόγω ενός μικρού χτυπήματος που δέχτηκε στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού στον αγώνα της Κ19 με τον ΑΟΑΝ.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Φελίπε Σόουζα, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, Βαχίντ Σελίμοβιτς και Απόστολος Διαμαντής.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Σίμου περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Εργοτέλη, έκαναν ασκήσεις τεχνικής και έπαιξαν ποδοβόλεϊ.

Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Για την Τρίτη, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 08:30 και 09:30 σε δύο γκρουπ και η απογευματινή στις 18:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x