Stoiximan Super League

Καπετάνος: «Σαν ακυβέρνητο καράβι»

Αιχμηρό σχόλιο από τον Παντελή Καπετάνο, που τόνισε ότι η Βέροια πορεύτηκε σαν ακυβέρνητο καράβι σε μεγάλο μέρος της σεζόν. «Τώρα έχουμε σοβαρό προπονητή», τόνισε ο έμπειρος φορ.

Ο Παντελής Καπετάνος σχολίασε μετά το 1-0 από τον Πλατανιά ότι η Βέροια πορεύτηκε σαν ακυβέρνητο καράβι για 4-5 μήνες στη σεζόν και ότι έχασε σημαντικό έδαφος με αυτόν τον τρόπο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

«Έχω πει και παλαιότερα ότι η ομάδα με το υλικό που είχε και που έχει ότι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση, αλλά χάσαμε 4-5 μήνες στη σεζόν, πηγαίναμε μόνοι μας, σαν ακυβέρνητο καράβι και τώρα ήρθε ένας σοβαρός προπονητής και τώρα προσπαθούμε να κάνουμε κάτι, αλλά έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα που είχαμε κρίσιμα παιχνίδια. Όσο έχουμε ελπίδες θα προσπαθούμε», ανέφερε, μιλώντας στη Nova, σε ερώτηση που του έγινε για το αν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη θέση η Βέροια.

Για την εικόνα του ματς είπε: «Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο πρέπει να κοιτάς τα μετόπισθεν. Όσο κυλούσε ο χρόνος κοιτάζαμε να ανέβουμε πιο ψηλά, μήπως καταφέρουμε να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x