Stoiximan Super League

Καραγεωργίου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, θα μας κυνηγάει το άγχος μέχρι τέλους»

Ο Νίκος Καραγεωργίου συνεχάρη τους παίκτες του Λεβαδειακού για το ματς με τον Λεβαδειακό και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ανακουφισμένος μετά τη νίκη (4-1) του Λεβαδειακού επί του Παναιτωλικού, από την οποία πήρε οξυγόνο, εμφανίστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου.

«Μετά από μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί είχαν να αντιμετωπίσουν το άγχος το οποίο θα μας "κυνηγάει" και θα μας συνοδεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ αντιμετώπισαν και μια καλή ομάδα, η οποία προσπαθεί να παίξει σωστά και να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Εκεί είχαμε ένα πρόβλημα, το αντιμετωπίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις και σε μια από αυτές σημειώσαμε ένα γκολ και κερδίσαμε. Ολοκληρώθηκε ο αγώνας, πήραμε τρεις βαθμούς και πλέον ζητάμε τρεις βαθμούς από όλα τα παιχνίδια, γιατί όλοι γνωρίζετε τη βαθμολογική μας θέση. Όπου και αν παίζουμε, ζητάμε τους τρεις βαθμούς. Συνεχίζουμε και θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια
», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x