Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Arena FM

«Θυμάμαι αυτό το ματς της ανατροπής το 1985. Είχαμε χάσει 2-0 στο πρώτο ματς. Όταν παίξαμε στην Αθήνα, δεν ήμασταν τόσο καλοί. Λέγαμε ότι αφού δε φάγαμε τάλιρο σε εκείνο το ματς θα προκριθούμε στην Τούμπα.

Στα πρώτα λεπτά στη ρεβάνς της Τούμπας, φάγαμε απανωτές κάρτες. Θέλαμε πολύ την πρόκριση. Από την αρχή, από την προθέρμανση αύριο πρέπει να δείξεις παθιασμένα ότι θέλεις την πρόκριση πολύ περισσότερο από τον αντίπαλο. Τους λες απλά, ότι εδώ χάνετε!

Το 2-0 είναι επικίνδυνο σκορ. Είναι να μη δεχτείς γκολ. Πίσω να είμαστε συμπαγείς, να μη δημιουργήσει υποψία φάσης ο αντίπαλος και μπροστά να είμαστε αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί.

Η ομάδα φέτος μου αρέσει. Είχαμε απουσίες, χάσαμε κάπως τη συνοχή, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ φέτος είναι ομάδα. Απομένει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να έχει αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Όσο για το θέμα των ημερών, είναι πολύ light η ποινή του Ολυμπιακού. Τι να πω; Εμείς ως ΠΑΟΚ είχαμε φάει αφαίρεση βαθμών για πολύ πιο ασήμαντα πράγματα. Αν ο Ολυμπιακός ήταν στη Γερμανία, θα τον έριχναν στην Β’ Εθνική!»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.