Stoiximan Super League

Καρέρα: «Ευχαριστημένος από τους νέους παίκτες, τελικός με Βόλφσμπουργκ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα των νέων προσώπων και σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία έμεινε ο Μάσιμο Καρέρα, δίνοντας το σύνθημα για Βόλφσμπουργκ.

Έμεινε ικανοποιημένος και «βλέπει» Βόλφσμπουργκ.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε με καλό μάτι την εμφάνιση των νέων ποδοσφαιριστών στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας και συνολικά των «κιτρινόμαυρων», ενώ χαρακτήρισε «τελικό» το ματς της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova

Για τη νίκη επί της Λαμίας: «Είναι λογικό όταν υπάρχουν και παιχνίδια στην Ευρώπη να εκμεταλλευόμαστε όλο το ρόστερ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση αλλά ήταν καλό παιχνίδι».

Για το ροτέισον: «Ναι, είμαι ικανοποιημένος. Ενσωματώνονται στην ομάδα. Θα χρειαστεί χρόνο για να δέσουν τα παιδιά αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις εμφανίσεις μέχρι τώρα».

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ συνολικά: «Ρισκάραμε αρκετά και δώσαμε χώρο και κατοχή στον αντίπαλο και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

Για τις αλλαγές και την Βόλφσμπουργκ: «Ήταν μια λογική απόφαση γιατί ήθελα να ξεκουράσω τον Μάνταλο και ήθελα να παίξουν από ένα ημίχρονο ο Πέτρος, ο Λιβάγια και ο Σιμόες. Για εμάς είναι τελικός και θα προετοιμαστούμε σαν να είναι ένας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x