Stoiximan Super League

Καρέρα: «Φαντασιώσεις. Έχω συμβόλαιο και για του χρόνου»

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα επόμενα ματς που έχει η ομάδα του και επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση.

Φαντασιώσεις... Έτσι χαρακτήρισε ο Μάσιμο Καρέρα το δημοσίευμα που τον ήθελε να φεύγει από την ΑΕΚ για να αναλάβει τα ηνία της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στα επόμενα ματς που έχει η ομάδα του και επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Για όσα γράφτηκαν για την Σπαρτάκ:

“Είναι φαντασιώσεις, είμαι συγκεντρωμένος στα ερχόμενα παιχνίδια έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη χρονιά το οποίο θέλω να σεβαστώ, και έχω άλλα προβλήματα που αφορούν τα επόμενα παιχνίδια και σε αυτά είμαι συγκεντρωμένος. Όχι κανένας δεν έχει επικοινωνήσει από τη Ρωσία με εμένα”.

Για το πως προετοιμάζει την ομάδα με τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“Πρέπει να επαναφέρουμε την ψυχολογική και σωματική κατάσταση και σήμερα θα δούμε τον ΟΦΗ για να ετοιμάσουμε μερικά σχέδια για να τον αντιμετωπίσουμε”.

Για το αν βλέπει κούραση στους παίκτες με δεδομένο ότι έκανε όλες τις αλλαγές στο Χαριλάου:

“Είναι φυσιολογικό όταν σε ένα παιχνίδι έχεις το σκορ να κάνεις διαχείριση, ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και τον διαχειρίζομαι διαφορετικά”.

Για τον Τσιγκρίνσκι:

“Δεν τον ανακάλυψα εγώ, τώρα είναι σε καλή κατάσταση και δίνει όσα έχει και αυτό είναι το σημαντικό για εμάς”.

Θα τον ήθελε στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν;

“Σημαντικό είναι να τελειώσουμε καλά αυτή τη σεζόν και μετά θα δούμε”.

Όταν ερχόταν στην ΑΕΚ περίμενε ότι η ομάδα θα είναι τώρα σε αυτό το σημείο και στον τελικό του Κυπέλλου;

“Ναι το πίστευα από την αρχή, είχα ένα γκρουπ ατόμων που με ακούνε και με ακολουθούνε, έχουν βάλει όρεξη και ένταση, δεν είχα καμία αμφιβολία”.

Για την τριάδα στα χαφ με Μάνταλο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες:

“Ναι σίγουρα το κέντρο του γηπέδου είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια, έχω αυτούς τους τρεις παίκτες αλλά έχω κι άλλους ποιοτικούς τον Σιμάνσκι, τον Σάμπα, τον Μπότο. Δεν ανησυχώ, έχω πολλούς ποιοτικούς παίκτες”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ πως το περιμένει:

“Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, έχω δει τα ματς με τον ΟΦΗ όπου δυσκόλεψε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι να μπούμε εμείς με την απαιτούμενη ένταση και συγκέντρωση και να κάνουμε ολοκληρωμένο ματς. Αν μπούμε στο γήπεδο πιστεύοντας ότι είμαστε καλύτεροι θα έχουμε προβλήματα”.

Για τον Σαρδέλη και τον τραυματισμό του:

“Να πω περαστικά στον Σαρδέλη και καλή τύχη που χθες τραυματίστηκε. Να του ευχηθώ καλή τύχη σε όλα”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x