Κύπελλο Ελλάδας

Καρέρα: «Όταν δεν βάζεις γκολ… υποφέρεις»

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ΑΕΚ στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος αναφέρθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του που θα μπορούσαν να της είχαν δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα έναντι του Άρη.

Αναλυτικά:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ και το αποτέλεσμα και αν η Ένωση έχει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Παρά το ότι υπήρχε νευρικότητα μέσα στο γήπεδο. Είναι λογικό αφού ήταν ημιτελικός Κυπέλλου. Είχαμε πολλές φάσεις. Δυστυχώς δεν βάλαμε πολλά γκολ, αλλά είναι χρήσιμο να προετοιμαστούμε σωστά ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν θεωρεί πως το σκορ έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο για την ΑΕΚ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά όταν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, πρέπει πάντα να υποφέρεις».

Για το σχόλιό του σχετικά με τα παράπονα του Ένινγκ για την καθυστέρηση που υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου: «Συμφωνώ. Δεν υφίσταται το να περιμένουν οι δύο ομάδες για 30 λεπτά χωρίς να ξέρουμε το παραμικρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x