Stoiximan Super League

«Καρφί» για Σκουτέρη στην Εφέσεων: «Η απόφαση θα βγει μέρα κι όχι νύχτα»

Με μια... μπηχτή για τον πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, έκλεισε τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης της ΑΕΚ ο δικαστής, Γεράσιμος Διονυσάτος.

Απόλυτα διαβασμένος για τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως εκτός αγωνιστικών χώρων αποδείχθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων, Γεράσιμος Διονυσάτος.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της εκδίκασης της έφεσης της ΑΕΚ, οι ρεπόρτερ που κάλυπταν τη δίκη ρώτησαν τον δικαστή για το αν αναμένεται να υπάρξει σήμερα απόφαση για την τιμωρία που θα επιβληθεί τελικά στην «Ένωση».

Η απάντηση του κ. Διονυσάτου ήταν άμεση, αφού ξεκαθάρισε ότι σήμερα δεν πρόκειται να υπάρξει οριστική απόφαση, ωστόσο δεν δίστασε να πει με νόημα: «Όποια απόφαση και να βγει, θα βγει μέρα και όχι νύχτα...».

Φυσικά, το «καρφί» αφορούσε τα πεπραγμένα προς το τέλος της περσινής σεζόν, όταν ο πρώην πρόεδρος της Εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης αποφάσισε για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και για την τιμωρία του «Δικεφάλου του βορρά» μετά τις 12.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x