Στο θέμα που έχει προκύψει από την προηγούμενη εβδομάδα με τις φερόμενες σχέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη αναφέρθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης, μιλώντας στο ONE Channel.

Ο ιδιοκτήτης του Άρη ήταν καυστικός στα λεγόμενά του, λέγοντας πως η σχέση των δύο ΠΑΕ συνιστούν αλλοίωση στο πρωτάθλημα και απώλεια της αξιοπιστίας, ενώ κάλεσε την Πολιτεία να επέμβει και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Θοδωρή Καρυπίδη στο ONE Channel

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται , εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Άρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Άρη και τον Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει.

Πρέπει να βγουν όλα στο φως. Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος ; Να πέσουν κατηγορία ; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι ; Μείον έξι ! Ότι λέει ο νόμος, ότι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube