Stoiximan Super League

Κατεβάζει… ταχύτητα ο Δέλλας

Το πόδι από το… γκάζι της προετοιμασίας της ΑΕΚ θ’ αφήσει προσωρινά ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Κολοσσός» αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα στις διπλές προπονήσεις για ν’ αποφορτιστούν οι παίκτες του.

Από τη δουλειά των παικτών του ως τώρα είναι ικανοποιημένος. Κι άπαντες έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προπονήσεων ως τώρα.

Γι’ αυτό λοιπόν (και δεδομένων και των υψηλών θερμοκρασιών τις δυο τελευταίες μέρες) ο Τραϊανός Δέλλας αποφάσισε να κατεβάσει προσωρινά ταχύτητα.

Με μοναδική απουσία λοιπόν τον Ρενάλντο Ράμα (που ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γαστροκνήμιο) οι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν και πάλι δυο φορές την Τρίτη. Τρέχοντας το πρωί στο Γκολφ της Γλυφάδας (όπου επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς οι Κορδέρο και Ντούμπερετ) κι ακολουθώντας ξανά πρόγραμμα τακτικής το απόγευμα στα Σπάτα.

Την Τετάρτη ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν κάπως. Κι αυτό διότι ο Δέλλας προγραμμάτισε μια μόνο προπόνηση -κι αυτή στα Σπάτα. Οι παίκτες λοιπόν θα γυμναστούν το πρωί (09:30) χωρίς τα… βάσανα του Γκολφ και το απόγευμα θα είναι ελεύθεροι για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x