Stoiximan Super League

Κάθε μέρα θα εξετάζουν τον Μήτρογλου

Θεραπεία ακολούθησε ο Κώστας Μήτρογλου στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς, σύμφωνα με ενημέρωσε της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το ρεπό που είχαν πάρει χθες από τον Μίτσελ και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Το ενδιαφέρον του ιατρικού επιτελείου, εκτός των άλλων τραυματισμένων παικτών, έχει επικεντρωθεί στον άτυχο του προχθεσινού ματς του Παρισιού, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έχει οίδημα στο γόνατό του.

Για αυτό τον λόγο ο διεθνής επιθετικό έκανε σήμερα θεραπεία, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του, και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται διαρκώς, ώστε να ακολουθηθεί ο ενδεδειγμένος τρόπος πλήρους αντιμετώπισης του τραυματισμού του.

Από εκεί και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα διεξήχθη με ιδιαίτερη ένταση και εκείνοι που έπαιξαν την Τετάρτη έκαναν αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις πάνω στη μεταβίβαση της μπάλας, γρήγορα και με ακρίβεια.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έπαιξαν και διπλό, σε μικρό χώρο, με γρήγορες μεταβιβάσεις και αντιδράσεις.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 11:00 το πρωί.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x