Stoiximan Super League

«Φταίει η κούραση, να παραμείνουμε πρώτοι»

Η κούραση είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΠΑΟΚ στους τελευταίους αγώνες δεν κάνει καλές εμφανίσεις, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Έργκους Κάτσε και έδωσε το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή στη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας παρέλαβε σήμερα ο Εργκους Κάτσε, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για τις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ απάντησε πως οφείλεται στην κούραση που έχει καταβάλει εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, ο Αλβανός μέσος τόνισε ότι εκείνο που προέχει είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά» να επικρατήσει αύριο του Λεβαδειακού, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

«Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται. Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος.

Για τα πολλά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ τελευταία: «Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: «Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x