Αγγλία

Καζίμ-Ρίτσαρντς: Πήρε την… μπουκιά από το στόμα της Νότιγχαμ με γκολάρα στο 84' (video)

Με ένα τρομερό γκολ λίγο πριν την εκπνοή του Ντέρμπι Κάουντι-Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Καζίμ-Ρίτσαρντς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους για το τελικό 1-1.

Παιχνίδια αντιπαλότητας όπως αυτό μεταξύ της Ντέρμπι Κάουντι και της Νότιγχαμ Φόρεστ δεν… χαμπαριάζουν από βαθμολογικές συγκυρίες. Και ένα τέτοιο βρέθηκε η δεύτερη πολύ κοντά να πάρει ούσα φιλοξενούμενη (για την 33η αγωνιστική της Championship) την Παρασκευή (26/2).

Με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Καζίμ-Ρίτσαρντς, ωστόσο, να μην την αφήνει να χαρεί και με μία υπέροχη γκολάρα στο 84' να βάζει την υπογραφή του για το τελικό 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που άφησε αμφότερες τις ομάδες πολύ πίσω στη βαθμολογικό πίνακα (17η και 14η, αντίστοιχα). Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο με τα δύο κλαμπ να δημιουργούν αρκετές τελικές και τη Νότιγχαμ να είναι εκείνη που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Γκάρνερ στο 33'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς, συνέχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες και εντέλει βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Καζίμ-Ρίτσαρντς λίγο πριν τη λήξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών λίγες ώρες νωρίτερα είχε υπογράψει τη μονοετή επέκταση της συνεργασίας του με την Ντέρμπι.



Διαβάστε ακόμα:


Ρομάνο: «Δουλεύει την περίπτωση του Άαρονς η Έβερτον»

Ο Αμπράμοβιτς θέλει Χάαλαντ στην Τσέλσι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x