Stoiximan Super League

Κέρκυρα: Μπήκε ο Σοϊλέδης, παραμένουν εκτός οι Τουράμ και Ντουαλά

Χωρίς τους Τουράμ και Ντουαλά είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πλάνα του ο προπονητής της Κέρκυρας, Αλέκος Βοσνιάδης για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Μέσα ο Σοϊλέδης.

Χωρίς νίκη για τέσσερις αγωνιστικές παραμένει η Κέρκυρα, η οποία θέλει στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο τεχνικός των Φαιάκων, Αλέκος Βοσνιάδης είναι υποχρεωμένος να κάνει τα πλάνα του δίχως τους Τουράμ και Ντουαλά. Ο πρώτος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ ο δεύτερος εκτίει την τιμωρία του που του έχει επιβληθεί μετά την αποβολή του από τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στα ευχάριστα, στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και πιθανότατα να πάρει λεπτά συμμετοχής κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας:Γιαννακόπουλος, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Σοϊλέδη,ς Γκόμες, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Βενέτης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Νούνες, Επστάιν, Κόντος, Κέβιν, Ζορμπάς, Μπάουμαν και Παμλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x