Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Αισιοδοξία για μεταγραφή στόπερ και μπακ μέχρι την προετοιμασία»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις κινήσεις που κάνει η ΑΕΚ για να ενισχυθεί εγκαίρως.

Δύο προσθήκες, στη θέση του στόπερ και του αριστερού μπακ, αισιοδοξεί να έχει η ΑΕΚ από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας της, που αρχίζει τη Δευτέρα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Με την περίπτωση του Λούνα ασχολείται εδώ και μέρες ο Ίβιτς, του αρέσει πολύ και θεωρεί πως είναι ο παίκτης που χρειάζεται η ομάδα για τη θέση του αριστερού μπακ. Είναι πιο δυναμικός από τον Λόπες, έχει καλό αριστερό πόδι και βγαίνει καλά μπροστά. Υπάρχει και άλλη λύση για τα αριστερά, έχουν γίνει και με αυτόν συζητήσεις και θα δούμε. Υπάρχει αισιοδοξία πως στόπερ, εφόσον είναι ο Βράνιες, και αριστερό μπακ θα είναι παρόντες από την αρχή της προετοιμασίας», τόνισε.

Όσο για το αν θα αποχωρήσει ο Βέρντε; «Έχουν πει στην ΑΕΚ πως θα έρθει πρόταση για τον Βέρντε. Το πιθανότερο είναι να τεθεί θέμα δανεισμού του με οψιόν αγοράς. Αν αυτό προχωρήσει, τότε θα γίνει προσθήκη δεξιού εξτρέμ. Ο Τάνκοβιτς δεν έχει παίξει ποτέ δεξιά και θεωρώ πως θα είναι λάθος να αποκτηθεί για αυτή τη θέση. Θα αναζητηθεί ένας δεξιός εξτρέμ με αριστερό πόδι, όπως ο Ιταλός», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x