Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Βλέπει άλλους δυο η ΑΕΚ αν χαλάσει του Νταντσένκο - Έπρεπε να ψάχνει και τερματοφύλακα

Στις εναλλακτικές που εξετάζει η ΑΕΚ αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις Νταντσένκο-Ρούμπιν ότι θα τελειώσει θετικά το θέμα σήμερα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για γκολκίπερ

Τη βεβαιότητα πως η ΑΕΚ θ’ αποκτήσει δεξί μπακ -είτε αυτός θα είναι ο Νταντσένκο, είτε κάποιος άλλος- μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι δόθηκαν διαβεβαιώσεις από τον Ουκρανό και τη Ρούμπιν Καζάν ότι θα λυθεί το θέμα που προέκυψε με την Ούφα.

Τόνισε λοιπόν ότι μέσα στη μέρα θα ξεκαθαρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα και υπογράμμισε ότι σε περίπτωση αρνητικής κατάληξης, η «Ένωση» έχει stand by δυο άλλες επιλογές (συν τον Ριστόβσκι που επίσης έχει προταθεί).

Κατά τ’ άλλα, εξέφρασε την άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έπρεπε να κινηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και για τερματοφύλακα, σημείωσε ότι δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά την εξήγηση Λιβάγια ότι φεύγει για νέες προκλήσεις, ενώ σημείωσε ότι σε περίπτωση αποχώρησης και του Ολιβέιρα, θα είναι πάντα ανοιχτό το θέμα του Αραούχο.



Διαβάστε επίσης:



Επιστροφή στις νίκες θέλει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πήρε διαβεβαιώσεις από την Ρουμπίν για τον Ντατσένκο

Το... ημερολόγιο του Μάρκο Λιβάγια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x