Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν είναι για πανηγυρισμούς, αλλά δεν είναι κι αποτυχία το “Χ” της ΑΕΚ με ΠΑΟ»

Αποτέλεσμα που δεν γιορτάζεται, αλλά δεν μπορεί και να εκληφθεί ως αποτυχία χαρακτήρισε την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λεωφόρο ο Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα αγωνιστικά συμπεράσματα από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό παρέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, εξέφρασε την άποψη ότι η ισοπαλία δεν είναι για πανηγυρισμούς, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως αποτυχία (δεδομένων των προβλημάτων της ομάδας και της αποτελεσματικότητας του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο, που φάνηκε πρόσφατα και με τον Ολυμπιακό).

Επιχειρώντας λοιπόν να εξηγήσει τη μάστιγα των στημένων φάσεων, σημείωσε ότι η «Ένωση» δείχνει να έχει αποκτήσει φοβία, αφού ομάδες με μικρότερη ποιότητα κάνουν τουλάχιστον τα στοιχειώδη στον συγκεκριμένο τομέα.

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε θετικό ότι οι «κιτρινόμαυροι» φάνηκαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις από τον αντίπαλο στο τέλος, ενώ τόνισε ότι ο τρόπος παιχνιδιού με τον Μάνταλο «δεκάρι» επιβεβαιώθηκε ξανά ότι ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα από το 4-3-3.



Διαβάστε επίσης:



ΑΕΚ: Έχει δεχτεί 20 γκολ από στατικές φάσεις!

Το πρωτάθλημα των… έξι

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ανεκδιήγητος στις κάρτες ο Καμπάκοφ»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x