Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ίσως να είδαμε το σχήμα τελικού χθες από Καρέρα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου εκτιμά πως ίσως ο Μάσιμο Καρέρα να έκανε χθες δοκιμή εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Η διάταξη που χρησιμοποίησε ο Μάσιμο Καρέρα στο τελείωμα του χθεσινού αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ (2-0) ίσως αποτελεί και… δοκιμή για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Το σχήμα που τελείωσε το ματς χθες μπορεί να το δούμε και στον τελικό. Δηλαδή με τρία σέντερ μπακ, στα οποία μπορεί να βρίσκεται ο Μπακάκης αντί του Οικονόμου, τα τρία χαφ, τους Παουλίνιο-Ολιβέιρα ως μπακ-χαφ και τον Λιβάγια με τον Ολιβέιρα μπροστά. Πιστεύω πως είναι στις σκέψεις του Καρέρα και αυτό, γιατί φάνηκε ότι ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται με την τριάδα πίσω», ανέφερε.

«Φάνηκε πως και σε χαμηλούς ρυθμούς η ΑΕΚ μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι χωρίς να κινδυνεύσει, με δύο γκολ και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν τέσσερα τετ-α-τετ», πρόσθεσε.

Όσο για τις αντιδράσεις από τον Ολυμπιακό σχετικά με τον ορισμό της Ριζούπολης ως έδρας του τελικού, σχολίασε: «Χθες που έγινε αιφνιδιαστική αυτοψία από το MEGA, βρήκαν δύο σπασμένες καρέκλες, μια γάτα σε έναν σκουπιδοτενεκέ και ένα καλώδιο που κρεμόταν. Πιστεύω πως αν υπήρχε κακός χλοοτάπητας θα το βλέπαμε».

Τέλος, για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο είπε: «Δεν περνά εξετάσεις, η ομάδα ξέρει ποιος είναι, Όμως η ΑΕΚ παίζει με έναν φορ, ο Ολιβέιρα παίζει δικαιωματικά βασικός και όπως βλέπουμε με τον Καρέρα, ο Αραούχο δεν μπορεί να παίξει μαζί με τον Πορτογάλο, οπότε είναι αναπληρωματικός. Οπότε δεν ξέρω μήπως αντί του Αραούχο η ΑΕΚ με τα ίδια λεφτά κοιτάξει να πάρει δύο παίκτες, έναν αναπληρωματικό φορ και έναν τύπου Τάνκοβιτς».



Ακούστε εδώ όλα τα ρεπορτάζ των ομάδων από τον ΣΠΟΡ FM 94.6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x