Η προσθήκη αριστερού μπακ φαίνεται πως θα είναι αυτή που θα κλείσει γρηγορότερα από την ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η μεταγραφή του αριστερού μπακ θα τελειώσει πιο γρήγορα, όπως όλα δείχνουν. Λογικά θα είναι και την επόμενη εβδομάδα στην προετοιμασία. Με τον Λούνα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις η ΑΕΚ, αλλά εξετάζει και μια ακόμη λύση», ανέφερε.

Όσο για τον φορ; «Η ΑΕΚ δεν θα περιμένει για να πάρει δεύτερο φορ μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Η πόρτα δεν κλείνει για τον Αραούχο, αλλά πρέπει να κάνει και η ομάδα το καλύτερο με έναν παίκτη που να μπορεί να παίξει και στη θέση του Ολιβέιρα όταν χρειάζεται. Ο Αλμοέζ Αλί της Αλ Ντουχαΐλ, 24χρονος φορ από το Κατάρ που παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, εξετάζεται σοβαρά», πρόσθεσε.

Σχετικά με την υπόθεση Βράνιες τόνισε: «Αν δεν γίνει άμεσα του Βράνιες, η ΑΕΚ θα προχωρήσει σε κάτι άλλο. Δεν μπορεί να περιμένει για πάντα να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Σε περίπτωση όμως που προκύψει ο Βράνιες στο τέλος των μεταγραφών ως ελεύθερος, η ΑΕΚ δεν θα τον αφήσει».

Τέλος, για τον Βέρντε είπε πως «… ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρχει πρόταση. Αν παραχωρηθεί η ΑΕΚ θα κινηθεί για εξτρέμ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.