Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Σκέφτεται ως… ψευτοεννιάρι τον Μάνταλο ο Καρέρα»

Ο Ιταλός τεχνικός σκέφτεται να βάλει τον αρχηγό της ΑΕΚ σε θέση φορ.

Τα προβλήματα τραυματισμών στην επίθεση της ΑΕΚ ίσως φέρουν τον Πέτρο Μάνταλο σε θέση φορ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Καρέρα βλέπει τον Μάνταλο περισσότερο σαν δεύτερο επιθετικό. Οπότε αν λείπουν Ολιβέιρα και Αραούχο, ίσως δούμε τον Μάνταλο σαν ψευτοεννιάρι, με τους Λιβάγια και Βέρντε πιο πίσω στα άκρα», τόνισε.

Όσο για την κατάσταση των παικτών που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, είπε: «Ο Γαλανόπουλος δεν έχει ενοχλήσεις, αλλά δεν κατάφερε να κάνει κανονική αποθεραπεία λόγω της καραντίνας. Γι’ αυτό θα μπει σε ένα πρόγραμμα αποφόρτισης για να μην του προκύψει κάτι άλλο. Θα χάσει κάποια παιχνίδια στην αρχή, αλλά στα 2-3 πρώτα ματς δεν θα είναι διαθέσιμος. Ο Ολιβέιρα πάει καλύτερα καθημερινά και κερδίζει ψυχολογία. Προπονείται στο φουλ, δεν κάνει εκπτώσεις στην ένταση. Πολύ καλά πάει και η αποθεραπεία του Αραούχο, η προοπτική είναι μήπως είναι στην αποστολή με τον ΟΦΗ».

Για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς είπε: «Δεν έχει κάνει πρόταση η ΑΕΚ στον Μλαντένοβιτς και δεν ξέρω αν θα υπάρξει. Η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως έχει πρόταση 500.000 ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα, που αν ισχύει θα πάει εκεί. Δεν πρόκειται να δώσει τέτοιο ποσό η ΑΕΚ για αριστερό μπακ. Αν ψάξει παίκτη για τη θέση, υπάρχουν και άλλες λύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x