Τον προβληματισμό του για την εικόνα της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Κραϊόβα παρά την πρόκριση στα playoffs του Europa League εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν σοκαριστική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, από την ομάδα μέχρι τον προπονητή. Ευτυχώς ήταν η Κραϊόβα αντίπαλος και όχι κάποια καλύτερη ομάδα. Όταν γυρίσει η ψυχολογία, μετά δεν μαζεύεται. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά αυτή την εποχή, αλλά χθες φάνηκε να μην μπορεί να μπει ένα φρένο στην κακή εικόνα. Ήταν τέτοια η κατάρρευση που νόμιζαν ότι αυτοί που έπαιζαν δεν ήταν ποδοσφαιριστές», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το βασικό πρόβλημα ήταν η αδυναμία της ομάδας να συνέλθει έστω και λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Οι αλλαγές με βάση όσους μπήκαν ήταν σωστές, αλλά η αλλαγή του Λιβάγια δεν έχει εξήγηση, καθώς ο Ζεράλδες είχε πολύ χειρότερη εικόνα».

Για την αντίδραση του Κροάτη στην αντικατάστασή του, είπε: «Το θέμα έγινε σε δημόσια θέα και πρέπει να λυθεί. Πρέπει να το λύσει ο προπονητής. Δεν δικαιολογώ τον Λιβάγια. Είχε δίκιο, αλλά το χάνει με την αντίδρασή του. Θα πρέπει να συζητήσουν».

Τέλος, για τα μεταγραφικά επισήμανε: «Ο Μπα έχει προβάδισμα, έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και ο Γκάμπριελσεν είναι η εναλλακτική».

TAGS: A.E.K.