Europa League

Κετσετζόγλου: «Σοκαριστική η εικόνα της ΑΕΚ. Πρέπει να το λύσει ο Καρντόσο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στην ανησυχητική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα.

Τον προβληματισμό του για την εικόνα της ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Κραϊόβα παρά την πρόκριση στα playoffs του Europa League εξέφρασε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν σοκαριστική η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, από την ομάδα μέχρι τον προπονητή. Ευτυχώς ήταν η Κραϊόβα αντίπαλος και όχι κάποια καλύτερη ομάδα. Όταν γυρίσει η ψυχολογία, μετά δεν μαζεύεται. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά αυτή την εποχή, αλλά χθες φάνηκε να μην μπορεί να μπει ένα φρένο στην κακή εικόνα. Ήταν τέτοια η κατάρρευση που νόμιζαν ότι αυτοί που έπαιζαν δεν ήταν ποδοσφαιριστές», τόνισε και πρόσθεσε:

«Το βασικό πρόβλημα ήταν η αδυναμία της ομάδας να συνέλθει έστω και λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή. Οι αλλαγές με βάση όσους μπήκαν ήταν σωστές, αλλά η αλλαγή του Λιβάγια δεν έχει εξήγηση, καθώς ο Ζεράλδες είχε πολύ χειρότερη εικόνα».

Για την αντίδραση του Κροάτη στην αντικατάστασή του, είπε: «Το θέμα έγινε σε δημόσια θέα και πρέπει να λυθεί. Πρέπει να το λύσει ο προπονητής. Δεν δικαιολογώ τον Λιβάγια. Είχε δίκιο, αλλά το χάνει με την αντίδρασή του. Θα πρέπει να συζητήσουν».

Τέλος, για τα μεταγραφικά επισήμανε: «Ο Μπα έχει προβάδισμα, έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις και ο Γκάμπριελσεν είναι η εναλλακτική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x