Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τελικός το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αν η ΑΕΚ χάσει, η δεύτερη θέση «πέταξε», όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Καθοριστικής σημασίας για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος είναι το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι τελικός για την ΑΕΚ. Αν χάσει στην Τούμπα, δεν μπορεί να καλύψει τη διαφορά στα επόμενα πέντε ματς και θα στραφεί από τώρα στον τελικό Κυπέλλου», τόνισε.

Για το αγωνιστικό πλάνο του Μάσιμο Καρέρα είπε: «Ο Μάνταλος και ο Ολιβέιρα θα παίξουν σίγουρα, ο Σιμόες θα δούμε. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα δούμε το γνωστό 4-2-3-1 ή ένα 4-3-3. Δεν είναι απίθανο να δούμε τον Αραούχο μαζί με Λιβάγια και Ολιβέιρα μπροστά».

Σχετικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Εμάνουελ Ινσούα τόνισε: «Από ό,τι ξέρω για τον Ινσούα δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά όσο είναι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει ενδιαφέρον».



Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά; «Δεν πιστεύω πως θα πάρει άλλον μεσοεπιθετικό αν μείνουν όλοι οι παίκτες μπροστά. Το βάρος θα πέσει στην αμυντική γραμμή, γιατί έχουν φύγει το βασικό στόπερ και το δεύτερο αριστερό μπακ. Ο Βράνιες πρέπει να αντικατασταθεί με παίκτη αυτού του επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x