Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Θα βρεθεί ο τρόπος να σταματήσουν τα… μίκι-μάους γκολ που τρώει η ΑΕΚ»

Την αισιοδοξία ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (αλλά και των υπόλοιπων υποχρεώσεων της σεζόν) ότι θα βρει η ΑΕΚ τρόπο ν’ αποφεύγει τα κωμικά γκολ εξέφρασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Στο μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα της ΑΕΚ -την ευκολία με την οποία δέχεται γκολ- αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο, σημείωσε αρχικά ότι πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι, παρόλο που θεωρητικά η «Ένωση» έχει μεγάλο προβάδισμα με το 4-2 του πρώτου αγώνα.

Εξήγησε λοιπόν ότι είναι λογικό να υπάρχει επιφυλακτικότητα με την εικόνα που παρουσιάζουν τα μετόπισθεν της ομάδας, ωστόσο δήλωσε αισιόδοξος ότι μετά από τόση ανάλυση και δουλειά στον συγκεκριμένο τομέα, θα βρεθεί εντέλει ο τρόπος ν’ αποφεύγονται τουλάχιστον τα γκολ… μίκι-μάους.

Κατά τ’ άλλα, εκτίμησε πως όταν αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο η μόνη θέση που θα μπορούσε να φανταστεί τον Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ είναι τύπου ambassador όπως ο Καρεμπέ στον Ολυμπιακό, ενώ επιβεβαίωσε πως υπάρχουν ομάδες (ειδικά από τη Γερμανία) που παρακολουθούν τον Σιμάνσκι.



Διαβάστε επίσης:



Σενάριο για ΑΕΚ και Ουές

Ενδιαφέρον από τo εξωτερικό για Σιμάνσκι

Σκέψεις να πάρει πόστο ο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x