Stoiximan Super League

Κι άλλοι στο δρόμο του Τοτσέ

Ο Τοτσέ έκανε την αρχή καταθέτοντας προσφυγή, αλλά είναι πιθανό να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες εξ όσων είναι εκτός πλάνων. Πώς εξηγείται η στάση του Ισπανού. Άδειασε το «Απήλιον».

Προσφυγή με την οποία ζητεί 1,1 εκατ. ευρώ κατέθεσε ο Τοτσέ διεκδικώντας τα οφειλόμενα της περασμένης περιόδου, αλλά και της τρέχουσας. Ο Ισπανός επιθετικός μάζεψε χθες τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ πλέον η υπόθεση θα λυθεί στα δικαστήρια, σε μία διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Από το περιβάλλον του Τοτσέ άφηναν χθες να διαρρεύσει πως δεν είναι πρόθεσή του να φτάσει το θέμα στα άκρα, αλλά να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και να ενεργοποιήσει την ΠΑΕ κάνοντας λόγο για αναβλητικότητα από πλευράς της στη ρύθμιση του ζητήματός του.

Πάντως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του παίκτη, το δρόμο του οποίου είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει κι άλλος ή κι άλλοι από τους ξένους που είναι εκτός ομάδας. Ο Βελάσκες φέρεται να έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο για το θέμα, σοβαρές σκέψεις κάνει και ο Αντρέ Πίντο, ενώ ο Κουίνσι τηρεί στάση αναμονής. Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για να βρεθεί λύση για τα χρήματα που οφείλονται και σε αυτόν.

Η αλήθεια είναι πως η διοίκηση της ΠΑΕ, με τα περιορισμένα οικονομικά μέσα που διαθέτει, έχει ρίξει το βάρος στην τήρηση των υποχρεώσεών της απέναντι στους «ενεργούς» παίκτες της ομάδας, με αποτέλεσμα να πάνε πίσω οι οφειλές απέναντι σε ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας.

Διήμερο ρεπό

Οι διεθνείς (Καπίνο, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Λαγός και Καρέλης) και οι Νάνο και Φιγκερόα έλειπαν χθες από το Κορωπί. Το πρώτο γκρουπ δεν θα γυρίσει νωρίτερα από την επόμενη Τετάρτη, ο Ισπανός μπακ θα γυρίσει στη βάση του την Πέμπτη, ενώ ο Αργεντινός φορ μετέβη στην πατρίδα του για την επικείμενη γέννηση του παιδιού του και θα επιστρέψει την Κυριακή. Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του και τους περιμένει ξανά στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x