Γερμανία

Μετά τον Ντε Μπρόινε, και ο Κίμιχ πάει... κόντρα στους ατζέντηδες!

Ο Κίμιχ αποκάλυψε πως δεν έχει ατζέντη και εκπροσωπεί τον εαυτό του, όπως έπραξε πρόσφατα και ο Ντε Μπρόινε.

Την ώρα που ο Μίνο Ραϊόλα κάνει... τουρνέ ανά την Ευρώπη προκειμένου να βρει αγοραστή για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές προτιμούν να δρουν μόνοι τους για τον εαυτό τους, δίχως ατζέντηδες.

Δύο από τους πιο γνωστούς είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και ο Τζόσουα Κίμιχ. Όσον αφορά στον Βέλγο, υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τη Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τη βοήθεια κάποιου μάνατζερ.

Οι συζητήσεις έγιναν ανάμεσα στον ίδιο, τον πατέρα του και τους ιθύνοντες των «πολιτών», με τον σταρ της Σίτι να εξασφαλίζει μία μεγάλη αύξηση απολαβών. Ο λόγος που δεν είχε ατζέντη; Δεν έψαξε να βρει αντικαταστάτη του Πάτρικ Ντε Κοστέρ, ο οποίος είχε συλληφθεί λόγω σκανδάλου ξεπλύματος χρήματος!

Ο δε Κίμιχ, αποφάσισε συνειδητά να σταματήσει να εκπροσωπείται από κάποιον πριν από έναν χρόνο, όπως αποκάλυψε στη Bild.

«Θέλησα να υπερασπίζομαι μόνος μου τα συμφέροντά μου, τις αξίες μου και τις απόψεις μου» εξήγησε ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, που τόνισε πως «θεωρώ ότι είμαι ο ιδανικός για να εκπροσωπήσω τον εαυτό μου έναντι σε άλλους ανθρώπους».

Στόχος του Γερμανού, να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το 2023 και να εξασφαλίσει αύξηση που θα του επιτρέψει να βγάζει όσα και οι Νόιερ, Λεβαντόφσκι και Μίλερ. Ήτοι γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x