Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη:

«Είχαμε πει μετά το προηγούμενο παιχνίδι ότι μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση μέσα στο γήπεδο. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό το πράγμα, αλλά όλοι είδαν τι έγινε στο γήπεδο. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος να μας βοηθήσει στην Τούμπα, γιατί είμαστε μόνοι και τον θέλουμε δίπλα μας. Σήμερα, δεν πετύχαμε μία απλή νίκη, πιστεύω ότι ο κόσμος το κατανοεί αυτό και θα γεμίσει την Τούμπα, για να δώσει και αυτός τη δική του βοήθεια. Παίξαμε εναντίον όλων».

Για τη θέση του αμυντικού χαφ που έπαιξε στο δεύτερο μέρος: «Ο κάθε ένας βοηθούσε τον συμπαίκτη του και βγήκε αυτό στο γήπεδο. Πιστεύω να μην ξαναγίνει, έχω πολλά χρόνια να παίξω ως αμυντικό χαφ».

Όσο για την αποβολή του Κάτσε, πρόσθεσε: «Είδα ότι ο Κάτσε δεν συγκρατήθηκε, εγώ αυτό με τις κάρτες φέτος το έχω βελτιώσει και έχω μάθει πολλά. Είναι λογικό να πεις κάτι πάνω στην ένταση του αγώνα. Εμείς έπρεπε να είμαστε ήρεμοι για να πάρουμε το παιχνίδι, όμως αυτό δεν το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο. Πάντως, μέσα στο γήπεδο θα συνεχίσουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, γιατί οτιδήποτε άλλο κάνει κακό στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.