Champions League

«Κλέβει» το... Europa League η Βαλένθια

Με τον Νέτο να κάνει καταπληκτική εμφάνιση η Βαλένθια πήρε την ισοπαλία 1-1 από την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία και το προβάδισμα για την τρίτη θέση.

Μια λαμπάδα στο μπόι του Νέτο θα πρέπει να ανάψουν οι συμπαίκτες του αλλά και ο προπονητής της Βαλένθια. Ας είναι καλά αυτός, οι «νυχτερίδες» κατάφεραν με μια κακή εμφάνιση να πάρουν το 1-1 από τη Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία και το προβάδισμα για την τρίτη θέση του ομίλου του.

Ο τερματοφύλακας των Ισπανών ήταν εξαιρετικός και ειδικά το δεύτερο 45λεπτό, εκεί δηλαδή που η πίεση των Ελβετών αυξήθηκε αρκετά, κράτησε όρθια την ομάδα του.

Οι νυχτερίδες προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό με τον Μπατσουαγί, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα μετά από την καλή πάσα του Σόλερ. Το τέρμα αυτό ήρθε σε μια ανύποπτη στιγμή καθώς ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά πεσμένος και καμία ομάδα δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει.

Αντίθετα στο δεύτερο 45λεπτό οι γηπεδούχοι ήταν μακράν καλύτεροι. Αναζήτησαν πολύ το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά στο 55ο λεπτό το πέτυχαν με πέναλτι του Οαρό.

Ωστόσο η πίεση τους στην εστία του Νέτο συνεχίστηκε με τον τερματοφύλακα της Βαλένθια να αναδεικνύεται νικητής σε όλες τις φάσεις που δημιούργησαν.





Η βαθμολογία
Γιουβέντους 7β (5-0)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 5 (3-0)
Βαλένθια 2 (1-3)
Γιούνγκ Μπόις 1 (1-7)

Σε εξέλιξη το ματς των Μάντσεστερ Γιουν. – Γιουβέντους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x