Stoiximan Super League

«Κλειδώνει» Τζέκο-Μπερτόλιο ο Άρης

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις των Τζέκο και Μπερτόλιο, με τον Άρη να προχωρά τα επόμενα μεταγραφικά θέματά του.

Άλλους δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζεται να προσθέσει στο ρόστερ του ο Άρης, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Τζέιμς Τζέκο, ο οποίος βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και τα έχει βρει προφορικά με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να τελειώσει τα διαδικαστικά ο Αυστραλός χαφ και να υπογράψει για 2+1 χρόνια. Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η υπόθεση του Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα, ολοκληρώνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα υπογράψει για τα επόμενα δύο χρόνια. Από εκεί και πέρα, προχωρημένο είναι το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Αρμάντο Σαντίκου.

Ο Άρης και η Πογκόν από την Πολωνία έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον, με την Λεβάντε να επιχειρεί να «εκμεταλλευτεί» την καλή χρονιά που έκανε, καθώς πέτυχε 13 γκολ με τη φανέλα της Μάλαγα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x