Με πολλά προβλήματα απουσιών καλείται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο την Κυριακή, για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων», το Σάββατο, τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου αντί να μειωθούν αυξήθηκαν. Στις απουσίες των τραυματιών Νάνο, Πέτριτς (συνέχισαν θεραπεία) και Μαυρία (πρόγραμμα φυσικής κατάστασης), προστέθηκε και ο Μέντες, που αντιμετωπίζει κάκωση στον αριστερό Αχίλλειο τένοντα ακολουθώντας θεραπεία. Παράλληλα, «νοκ-άουτ» είναι και τιμωρημένοι Σίλντενφελντ και Ατζαγκούν.

Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού» δούλεψε με τους υπόλοιπους παίκτες του στο Κορωπί ρίχνοντας το βάρος σε ασκήσεις τακτικής, ενώ το μενού περιελάμβανε δίτερμα και δουλειά στις στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Πράνιτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Μπούι και Μπερίσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube