Stoiximan Super League

Κλεισμένοι Ράφαελ, Γκραντέλ και Σούμπασιτς από τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος να ενεργοποιήσει τριπλή μεταγραφική «βόμβα» όποια ώρα το θελήσει είναι ο Ολυμπιακός.

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις περιπτώσεις που μπορούν να θεωρηθούν έως και κλεισμένες έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι, όπως αναφέρει στο σημερινό του ρεπορτάζ στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ράφαελ ντα Σίλβα, που μέχρι αγωνίζεται στη Λιόν, τον Αφρικανό εξτρέμ, Μαξ Γκραντέλ που είναι στην Τουλούζ και τον Κροάτη πολύπειρο γκολκίπερ, Ντανιέλ Σούμπασιτς που έκλεισε τον κύκλο του στη Μονακό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό αυτές τις περιπτώσεις που μπορεί να τις τελειώσει (πιο άμεσα των Σούμπασιτς, Γκραντέλ, αλλά ουσιαστικά και του Ράφαελ) και σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η ίδια η επιθυμία των παικτών να μετακομίσουν στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο λόγος που ακόμα δεν έχουν προχωρήσει σε επισημοποιήσεις των συμφωνιών, είναι ότι ακόμα υπάρχει περιθώριο για αναζήτηση και συνεχίζεται το ψάξιμο για ακόμα καλύτερες περιπτώσεις παικτών. Μάλιστα, μία περίπτωση τερματοφύλακα που λέγεται ότι εξετάζεται είναι αυτή του Στάνισλαβ Κρίτσιουκ. Ο 29χρονος Ρώσος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ, τον θέλει και η Λοκομοτίβ Μόσχας (του προσφέρει 600.000 ευρώ ετησίως), αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι περιμένει σήμα από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x