Για άλλη μια φορά ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής. Ο Γερμανός σε ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί στο τέλος του μήνα μετέφερε τις σκέψεις του και για την πανδημία.

Έτσι θυμήθηκε τις στιγμές πριν το παιχνίδι με την Ατλέτικο το οποίο χαρακτηρίσθηκε ως εστία διασποράς του κορωνοϊού, αναφέροντας μεταξύ άλλων... «Ήμουν ηλίθιος. Ανησυχούσα για την Ατλέτικο και ο κόσμος υπέφερε από τον ιό», τόνισε.

Αναλυτικά αναφέρει στην αναφορά του...

«Ξύπνησα τη Δευτέρα το πρωί (9 Μαρτίου) και άκουσα ότι στη Μαδρίτη κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι στο Champions League ενάντια στην Ατλέτικο. Και θα είχαμε πέντε με έξι χιλιάδες φιλάθλους από τη Μαδρίτη στο ματς. Αυτό δεν είχε κανένα νόημα.

Ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμαστούμε για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, να ζητήσω από τους παίκτες να κάνουν τα πάντα για να το κερδίσουν, χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αλλά πέντε λεπτά αργότερα, αφού έκανα όλες τις συνεντεύξεις μου, σκέφτηκα: "Τι ηλίθιος είσαι, ανησυχείς ότι έχασες ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά ο κόσμος βιώνει μία απίστευτη δύσκολη στιγμή"»,

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube