Αγγλία

Κλοπ: «Ήθελα να μιλήσω στη γυναίκα μου και δε μπορούσα να σταματήσω το κλάμα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τη νύχτα που πήρε το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ.

Τις αντιδράσεις του τη νύχτα που πήρε το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ πανηγύρισε τη νίκη της Τσέλσι επί της Σίτι μαζί με τους παίκτες του, ενώ είχε τη γυναίκα του στο τηλέφωνο.

Ο Γερμανός μέτραγε τα λεπτά όπως εξομολογήθηκε, και αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες του δε μπορούσαν να βλέπουν τον αγώνα από το άγχος. Ο ίδιος έβαλε τα κλάματα, κάτι που τον δυσκόλεψε όταν μιλούσε με τη γυναίκα του, και δε μπορούσε να σταματήσει.

«Κάλεσα την οικογένεια μου 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να βλέπουν μαζί. Είπα "Οκ, σας αγαπώ" κι έβαλα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Είπα "άφησε το κινητό σου ανοιχτό για να βλέπεις τι γίνεται εδώ"»

«Μετά ήθελα να μιλήσω με την Ούλα και δε μπορούσα. Την είχα στο τηλέφωνο αλλά απλά έκλαιγα. Δε ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Δεν έχω ιδέα. Ήμουν περήφανος και ήμουν ανήσυχος γι αυτό, αλλά δε μπορούσα να σταματήσω. Δεν είχα ζήσει ποτέ μου μια κατάσταση που δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

«Μετά συνειδητοποίησα ότι υπήρχε κάποια πίεση. Που πραγματικά δε νιώθω όταν βρίσκομαι στην κατάσταση, αλλά το να είσαι προπονητής αυτού του συλλόγου είναι μεγάλη τιμή, το βλέπω σαν καθαρή τύχη, αλλά ήταν κάποια ευθύνη»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαζαράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x