Ο Γερμανός τεχνικός των «ρεντς» τόνισε πως στο 2-1 υπήρχαν ακόμα ελπίδες, όμως μετά το δεύτερο γκολ των Ισπανών δεν έπαιξαν το ποδόσφαιρο που μπορούσαν και δεν έκαναν μια σωστή σέντρα. Στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και άφησε «αιχμές» για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι «ροχιμπλάνκος», ενώ παραδέχτηκε πως η τύχη των δύο προηγούμενων ετών φέτος τους «γύρισε την πλάτη».

Αναλυτικά: «Όταν το σκορ έγινε 2-1 δεν ήταν κάτι καλό, αλλά δεν ήταν και ένα μεγάλο πρόβλημα. Το δεύτερο γκολ, όμως, ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα. Μετά το δεύτερο γκολ τα πόδια ήταν... βαριά. Ότι έμοιαζε φυσιολογικό στα πρώτα 90’, μετά ήταν λίγο δύσκολο. Οι σέντρες δεν είχαν την ίδια ποιότητα. Θέλουμε σέντρες, όπως στο πρώτο γκολ, αλλά τα παιδιά ξέχασαν να το κάνουν.

Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μας, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η Ατλέτικο. Δεν καταλαβαίνω με την ποιότητα που διαθέτουν, το ποδόσφαιρο που παίζουν. Θα μπορούσαν να παίξουν... κανονικό ποδόσφαιρο, αλλά έμειναν πίσω και προσπαθούσαν μόνο με αντεπιθέσεις.

Το αποδεχτήκαμε αυτό, αλλά δεν νιώθαμε καλά σήμερα. Ξέρω ότι είμαι κακός στο να χάνω, ειδικά όταν τα παιδιά τα δίνουν όλα απέναντι σε ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης, όπως είχε ο αντίπαλος, ο οποίος αμυνόταν για δύο συνεχόμενες ώρες. Ξέρω ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε και τύχη για να φτάσουμε στους τελικούς του Champions League, αλλά σήμερα όλα ήταν εναντίον μας σε κρίσιμες στιγμές».