Αγγλία

Κοντά στην ανανέωση με την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Άρσεναλ μέχρι το 2023.

Ένα βήμα από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έχει αναθεωρήσει τα σχέδια αποχώρησης που έκανε στο ξεκίνημα του 2020, καθώς βλέπει ότι από την έλευση του Μικέλ Αρτέτα και μετά η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλους τους τομείς.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και η εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ίσως αποδειχθούν καθοριστικοί παράγοντες για την παραμονή του δεύτερου σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ στους «κανονιέρηδες».

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, η δήλωση του Αρτέτα πως θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Ομπαμεγιάνγκ ήχησε πολύ ωραία στα αυτιά του Αφρικανού σέντερ φορ που βλέπει την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της Άρσεναλ για πολλά χρόνια. Το συμβόλαιο του με το σύλλογο του Λονδίνου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και οι ιθύνοντες της Άρσεναλ θέλουν ανανέωση μέχρι το 2023 με καλύτερες χρηματικές απολαβές για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου και η παραμονή του Ομπαμεγιάνγκ στο Λονδίνο είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x