Γ' Εθνική

Κόλλησε το Αιγάλεω στο ντεμπούτο του Μπλάνκο

Δεν κατάφερε το Αιγάλεω να πάρει τη νίκη κόντρα στην Καβάλα, στο ντεμπούτο του Ίσμαελ Μπλάνκο, με τον αγώνα να τελειώνει ισόπαλος (0-0).

Ούτε ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν μπόρεσε να... ξεκολλήσει το Αιγάλεω!

Στο ντεμπούτο του ο Αργεντινός επιθετικός με την ομάδα του Θωμά Γράφα, δεν κατάφερε να αλλάξει την... μοίρα της ομάδας του και η αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0), για την 15η αγωνιστική της Football League.

Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το ματς της Νίκης Βόλου με τον ΌΦΙ. Παρότι και οι δυο ομάδες έφτιαξαν αρκετές φάσεις και παρουσίασαν καλό θέμα, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Τέλος, η Τρίγλια προηγήθηκε του σκορ κοντρα στον Ασπρόπυργο, όμως στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή. Δεν πανηγύρισαν, όμως, τη νίκη αφού η Τρίγλια ισοφάρισε με 2-2 στο φινάλε του αγώνα.

Στο 36’ η Τρίγλια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ναζλίδη σε ένα γκολ που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ασπρόπυργου, ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται και με αρκετή γκρίνια από τους γηπεδούχους στον βοηθό διαιτητή Κορώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα στο 58΄ισοφάρισε με σουτ του Κάκκο από τα 30 μέτρα, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Στο 72΄ με εκπληκτική ενέργεια του Νικολακάκη, ο Ζγκούρι σκόραρε με όμορφο σουτ και γύρισε σε 2-1 το ματς. Όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Ασπρόπυργου, καθώς στο 90’ η Τρίγλια με τον Σαβρανίδη διαμόρφωσε το τελικό 2-2!


Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x